e
Banner

Etiketler: pan lojistik



Lojistiğin iki başucu kitabı yenilendi



UTİKAD’ın “Uluslararası Taşımacılık Yönetimi” ve “Lojistik Yönetimi” isimli iki kitaptan oluşan seti genişletilmiş 4.baskısıyla sektörün hizmetine sunuldu.




Pan Lojistik, en zor projelerde bile engel tanımıyor



Kargo taşımacılığı sektöründe ilk kez 9001-2000 müşteri memnuniyeti ve servis dizaynı içerikli bir kalite çalışmasını başlatarak, “bölgesel ve sektörel uzmanlaşma” konusunda yoğunlaşmaya başlayan Pan Logistics, proje taşımalarına Pan Project'le çözüm buluyor. 




Pan Lojistik referans listesine TürkAkım’ı da ekledi


Yayın: 19-01-2018
Kategori: Lojistik

PAN Lojistik, mega projeler arasında yer alan TürkAkım’ın Türkiye’deki “husbandry” operasyonlarını üstelendi. Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, Mayıs 2017’de imzaladıkları anlaşma kapsamındaki proje detaylarını ve sundukları entegre lojistik hizmetlerini anlattı.




Pan Lojistik’ten hava kargoda süper çözümler


Yayın: 25-05-2018
Kategori: Lojistik

Pan Lojistik, hava kargo taşımacılığında  geliştirdiği “Pan Flash” ürünüyle dünyanın her köşesine, “Sameday” ürünüyle de tüm Avrupa’ya aynı gün içinde kapıdan – havalimanına ve kapıdan - kapıya teslimat hizmeti sunuyor. Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, bu iki ürünün hızlı ancak maliyet odaklı hava kargo taşıma hizmetleri konusundaki haklı iddialarını desteklediğini söylüyor. 




Otomotiv lojistiğinde 21 yıllık tecrübe: Pan Lojistik


Yayın: 31-08-2018
Kategori: Lojistik

Otomotiv ve yan sanayi lojistiğinde 21 yıllık bir tecrübeye sahip olan Pan Lojistik, bu alanda “Spare Parts Logitics” servisleriyle 6 özel çözüm sunuyor. Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, “Spare Parts Logitics hizmetlerimiz iş hacmimizin %35’lik kısmına karşılık gelmekte ve büyük oranda otomotiv ve yan sanayi sektörü için 7/24 hizmet üretmektedir” dedi.




Pan Lojistik’i kendi kulvarında koşan bir şirkete dönüştürdü


Yayın: 20-03-2019
Kategori: Lojistik

21 yılda lojistik sektörü içinde Pan Lojistik’i kendi kulvarını oluşturan ve bu yolda büyüyen bir şirkete dönüştüren Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, “Durup geriye baktığımda fiilen tüm süreci yaşamış olmama rağmen gelinen noktayı hayretle izliyorum. Gelecek için olabilecekleri düşündükçe ve planladıkça ilk kuruluş gününün heyecanını yaşıyorum” diyor. 




‘PAN FLASH’ ile ihracat hızlandı



Pan Lojistik, ihracat taşımalarında “Pan Flash" ürünüyle fark yaratıyor. 300 kg’a kadar olan ve 15,000 € mal bedelini geçmeyen genel ve DGR kapsamındaki kargoları Türkiye’den dünyanın direkt uçulan her havalimanına ‘door to port’ olarak 24 saat içinde teslim ettiklerini belirten Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, bu hizmeti vekaletname talep etmeden ve 7/24 ulaşılıyor olarak verdiklerini söyledi. 




Pan Lojistik’in başarı şifresi: Tutarlılık ve Verimlilik


Yayın: 20-01-2021
Kategori: Lojistik

“Gerçek anlamda yönetimsel bir sınavdan geçtiğimiz 2020 bizlere, tutarlı ve verimli stratejiler üretebilen bir yapı olduğumuzu gösterdi” diyen Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, 2021’de taahhüt ve proje taşımalarına, depolama  ve dağıtım hizmetlerine yoğunlaşacaklarını, Pan Flash’ın ise artan ve hızlanan talep döneminde öne çıkan bir servis olacağını söyledi. 




PAN Lojistik enerji projelerine üç koldan çözüm buluyor


Yayın: 16-03-2022
Kategori: Lojistik

PAN Lojistik’in toplam iş hacminin yüzde 35’ini enerji ağırlıklı proje ve ağır yük taşımaları oluşturuyor. Referans listesinde Türk Akımı gibi mega enerji projeleri olan şirket, bu alanda özel olarak oluşturduğu “PAN Project”, “Husbandary” ve “4PL” birimleriyle üç koldan 360 derece çözümler sunuyor.




PAN Lojistik’ten deneyim ve global know-how gücüyle JIT çözümler



Otomotiv lojistiğinde uzmanlaşan PAN Lojistik, “Spare Parts Logistics” servisleriyle sürdürülebilir çözümler sunuyor. Otomotiv OEM ve satış sonrası yedek parça taşımalarında yıllar içinde bölgesel deneyim ve global bir know-how kazandıklarını vurgulayan Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, “Yedek parça lojistiği  odaklı, zaman ve maliyet avantajlı, ‘hayır’ın cevap olmadığı, sürdürülebilir çözüm üretmek temel amacımız” dedi.